عوارض پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

مهمترین عوارض کفش نامناسب ایجاد فشار روی پا و بروز زخم و خستگی است که خوشبختانه بسیاری از عوارض ایجاد شده برگشت پذیر هستند و با تعویض کفش و ارائه درمان مناسب حل می‌‌شوند.

در بعضی افراد کفش نامناسب عوارض جبران ناپذیری برجای می‌‌گذارد مثلاً در بیماران دیابتی که مستعد زخم‌‌های پا هستند، شاید عوارض استفاده از کفش نامناسب برگشت ناپذیر باشد.

بنا براین کفش مناسب کفشی است که از همان ابتدا افراد در آن احساس راحتی کرده و به راحتی بتوانند با آن راه بروند. از ویژگی‌‌های کفش راحت می‌‌توان به داشتن انحنای متناسب با قوس کف پا، و پاشنه مناسب می‌باشد.

۱. کمر درد

در زمان راه رفتن با کفش پاشنه بلند تمام فشار بدن روی کمر متمرکز می‌شود. این مساله گردش خون را در آن نواحی کاهش می‌دهد که با درد در کمر و مفاصل ران همراه است.

۲. فشار پا

در کفش پاشنه بلند پایتان در معذب ترین وضع ممکن قرار دارد. فشار روی پاشنه ی پاها نهایتا درد شدیدی در پاهایتان ایجاد خواهد کرد. کفش راحتی تمام وزن بدن شما را حمل می‌کند، و زمانی که کفش پاشنه بلند پایتان باشد، این وزن روی پاشنه ی کفش شدید و غیر قابل کنترل می‌شود.

۳. راه رفتن نامتعادل

حالت بدن خانم‌ها با پوشیدن کفش پاشنه بلند تغییر می‌کند. بعضی خانم‌ها نمی‌توانند در چنین موقعیتی تعادل خود را حفظ کنند. راه رفتن برایشان به شدت سخت می‌شود. ممکن است با از دست دادن تعادل و لغزیدن به زمین بیافتند. در چنین شرایطی احتمال پیچ خوردن و رگ به رگ شدن مچ پا وجود دارد. همچنین ممکن است عضلات و تاندون‌ها هم دچار کشیدگی و التهاب شوند. پیاده روی معمولا یک ورزش خوب تلقی می‌شود ولی نه با کفش‌های پاشنه بلند!

۴. بیماری‌های ستون فقرات

تراز طبیعی ستون فقرات با پوشیدن کفش پاشنه بلند به هم می‌خورد، که باعث درد بسیاری خواهد شد.بعلاوه کرختی و سوزش هم محتمل است.

۵. فرورفتگی ناخن‌های پا

مطالعات نشان داده که کفش‌های پاشنه بلند، علت اصلی فرو رفتن ناخن‌ها در گوشت پا هستند. برداشتن این ناخن‌ها، زمانی که پزشک از ابزار تیزی برای اینکار استفاده می‌کند، درد بسیاری خواهد داشت.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *