چرا گاهی پوست سینه پر از جوش می‌شود؟

17جوش هایی که روی سینه ایجاد میشوند ، دقیقاً به همان علتی در این نقطه از بدن ظاهر شده اند که امکان دارد روی صورت یا کمر بوجود بیایند. این مسئله یعنی منفذهای پوستی و فولیکول های مو مسدود و ملتهب شده و در نتیجه جوش ها بیرون میزنند .

در ادامه به شما می گوییم که به چه دلیل گاهی وقت ها سینه پر از جوش می شود؟

چه طور میتوان از شر جوش هایی که روی سینه ایجاد میشوند خلاص شد؟ و  میزان خطر ابتلای مجدد به این جوش ها را کاهش داد؟

جوش های سینه دقیقاً چرا ایجاد می شوند؟ دکتر گری گولدنبرگ، متخصص پوست و استادیار دانشگاه مونت سینای میگوید :« اکنه هایی که روی صورت به وجود می آیند بیش از جوش های سینه تحت تأثیر تغییرات هورمونی بدن قرار دارند. بعد از بسته شدن منفذهای پوستی، باکتری ها میتوانند خودشان را به فولیکول های مو برسانند و سبب التهاب و عفونت شوند و نتیجه این فرآیند میتواند خود را بصورت جوش هایی روی سینه نشان دهد.»

رژیم غذایی پرکربوهیدرات و پر قند میتواند سبب تشدید جوش ها شود همچنین فراموش نکنید آشامیدن آب را برای محافظت از پوست بدنتان جایگزین نوشیدنی های قنددار کنید.

عرق کردن میتواند سبب تشدید این فرآیند شود، به طوری که جوش های روی سینه در ورزشکاران با افردی که بصورت روزانه به خصوص در فصل تابستان ورزش یا فعالیت فیزیکی انجام می‌دهند ، دیده میشود .

جوش ها میتوانند برای ناحیه های مختلفی از بدن اتفاق بیفتند. همانطور که جوش زدن صورت امری رایج در بین بسیاری از اشخاص است، جوش های قفسه سینه و اطراف سینه هم موضوعی رایج در بین اشخاص میباشد . به علت وجود تعداد زیادی از غدد چربی در زیر پوست قفسه سینه، این ناحیه به قسمتی مساعد برای جوش زدن و اکنه تبدیل شده است.

این مشکل در مردان و زنان با سطوح مختلفی از شدت ، شایع است. جوش قفسه سینه میتواند از چند جوش کوچک سطحی تا جوش های قرمز، متورم، درناک و ملتهب و حتی جوش هایی که سبب ایجاد زخم می شوند؛ متفاوت باشد.

جوش های روی سینه،جوش های سینه،سینه ی پر از جوش
موثر ترین راه های طبیعی برای درمان جوش روی قفسه سینه

موارد مختلفی میتوانند استعداد شما را در ابتلا به جوش های قفسه سینه بیش تر کند. من جمله استرس بالا، تغییرات هورمونی در بدن( که معمولاً در زمان بلوغ، حاملگی، آغاز یا متوقف شدن استفاده داروهای کنترل حاملگی)، استفاده از محصولات و لوازم آرایشی و بهداشتی غیر استاندارد،رژیم های غذایی ناسالم، کمبود خواب، پوشیدن لباس‌های خیلی تنگ و استفاده بالای الکل و دخانیات، از این موارد هستند.

اضافه کردن چند ترفند کوچک به مراقبت های روزانه از پوستتان میتواند این جوش ها را محو کند. درصورتی که هیچکدام از این راهکارها مؤثر نباشند، مراجعه به متخصص پوست الزامی است برای این که امکان دارد برای درمان به لوسیون های دارای آنتی بیوتیک یا آنتی بیوتیک خوراکی نیاز باشد.

دوش گرفتن مرتب و استفاده از محلول های شستشوی بدن ضد جوش میتواند قدم خوبی برای آغاز درمان باشد. دکتر زیکنر سفارش میکند موقع انتخاب محصول مناسب دنبال آن دسته از محصولاتی بگردید که دارای پراکسید بنزوئیل برای نابود کردن باکتری ها و سالیسیلیک اسید برای باز کردن منافذی باشند که مسدود شده اند.

درصورتی که فکر می کنید جوش های روی سینه تان ناشی از فعالیت نامناسب قارچ هاست، میتوانید سراغ شامپوهای معمولی ضدشوره( دقیقاً همان شامپویی که موهای سرتان را با آن می شویید!) بروید. حیرت نکنید ترکیبات فعالی که در شامپوهای ضد شوره وجود دارد برای مبارزه با قارچ های روی سر طراحی شده بدین ترتیب بطور طبیعی می توانند همین تأثیر را روی دیگر قسمت های بدن هم داشته باشند. هنگامی که بدن را با شامپو می شویید، تلاش کنید کف چند دقیقه روی سینه بماند و بعد بدنتان را آبکشی کنید.

به گفته دکتر بیلی، استفاده از مرطوب کننده های دارای لاکتیک اسید هم میتواند به لایه برداری پوست و برداشته شدن سلول های مرده پوست کمک کند. درعین حال رطوبت طبیعی پوست را هم تامین خواهد کرد.

درصورتی که جوش هایتان خیلی سرسخت باشند و با این توصیه های ساده از بین نروند، استفاده از درمانهای موضعی ضدآکنه که دارای بنزوئیل پراکسید باشند هم میتواند به درمان کمک کند.

لباسی که زمان عرق کردن تنتان را پوشانده میتواند نقش مهمی در تحریک یا پیش‌گیری و درمان جوش های سینه داشته باشد. دکتر زیکنر میگوید :« هنگامی که ورزش می کنید از لباس هایی استفاده کنید که به بدنتان نمی چسبند و ضد عرق کردن هستند.» وی همچنین به افردی که درگیر درمان جوش های روی سینه هستند، سفارش میکند پس از ورزش از لباس‌های پنبه ای استفاده نکنند زیرا به پوست می چسبند و سبب تشدید جوش میشوند .

دکتر گلدنبرگ هم به ورزشکاران سفارش میکند پس از ورزش فورا دوش بگیرند و لباس‌های خیس از عرق را از تنشان بیرون کنند. در صورتی که پس از ورزش دسترسی به دوش ندارید، تعویض لباس و پاک کردن بدن با دستمال های مرطوب هم تا حدودی کمک کننده است.

دکتر بیلی هم به بیماران رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه و محصولات ارگانیک را پیشنهاد میدهد . به گفته وی، رژیم غذایی پرکربوهیدرات و پر قند میتواند سبب تشدید جوش ها شود همچنین فراموش نکنید آشامیدن آب را برای محافظت از پوست بدنتان جایگزین نوشیدنی های قند دار کنید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *